Nieuw: Montagebalken

Ben je op zoek naar een breed toepasbaar armatuur? Dan is de ALP montagebalk dé oplossing voor jou. Want of het nu om verlichting van magazijnen, van op- en overslaghallen of onder verdiepingsvloeren gaat, onze balk heeft er de juiste mogelijkheden voor. Hij is er in jouw gewenste vermogen en in de voor jou perfecte afmeting. En het mooiste van alles: wij zorgen dat deze steeds uit voorraad leverbaar is. Zo kun je er altijd mee aan de slag. Waar en wanneer je maar wilt.

De ALP montagebalk-armaturen zijn uitstekend in te zetten in elke binnenomgeving. Het instelbare vermogen en de CCT-switch maken ze in iedere situatie een goede en snelle oplossing. Met de switch stel je in een handomdraai de juiste lichttint in. Je hebt daarbij keuze uit de lichtkleuren 3.000, 4.000 én 5.000 Kelvin. Omdat wij graag tot het uiterste gaan, zijn we hélemaal naar de top geklommen voor je. En dus kun je met de DIP-switch op de Philips-driver binnen no-time ook nog eenvoudig het vermogen instellen voor meer of minder licht. De driver is op 4 verschillende wattages instelbaar. Het maximale vermogen hierbij hangt van de lengte af.

Niet alleen qua lengte heb je dus keuze. Ook op het gebied van montage zijn er verschillende mogelijkheden. Het is immers maar nét wat het beste bij jouw ruimte past. We leveren standaard een montagebeugel mee, maar ook kettingmontage of een pendelsysteem is een optie.

En om het je nóg gemakkelijker te maken en de tijdswinst nog wat verder uit te breiden, zijn alle montagebalken al voorbereid met doorvoerbedrading. Heb jij het licht al gezien?!